Nytt forsøk på Mountain Rally

Nytt forsøk på Mountain Rally

Nå er det straks klart for første NM-runde igjen, og som i fjor på samme tid, er det bare Even fra Team ITweb Online som stiller til start. I fjor startet han med ny bil, og det gikk ikke så bra. Mye tekniske problemer stoppet muligheten for guttene å kjøre over målrampen den gangen.

Nå er det et nytt år og nye muligheter. Even er optimistisk til årets første NM-runde, og starter i år med ny kartleser i bilen. Anders, som forøvrig ikke er ukjent i teamet, har gjort en avtale med Even om å kjøre en del løp i år. De kommer nok ikke til å kjøre en full NM-sesong, men vil heller satse på løpene som har NM-status i vinter, også får de se hva som skjer til sommeren. Uansett satser de på sprintcupen på asfalt i år, og noe annet ved siden av.

– Jeg ser veldig positivt på årets sesong, da jeg vet at bilen er i topp stand og at Anders er dyktig i jobben sin, sier Even. Selv om vi ikke har mulighet i NM, så kjører vi for å ha det gøy.
– Og gøy skal det bli, legger Anders til, med et kjempe smil. Jeg har sittet på i Celicaen kun en gang tidligere, og det gikk ikke mange meterne før turboen sa takk for seg på Romjulsrally 2005, fortsetter han. Nå er jeg i alle fall tent på å gjøre en kjempe jobb for Even, og håper vi får dette bra til sammen, legger han til.

Nå er vi i full gang med å få på plass de siste bitene med bilen, blant annet en årskontroll som finner sted i dag.
– Ellers er det bare å justere inn stolen for Anders, og da er vi klare, gliser Even.
Det ser ut til at det kan løse seg med en test for guttene også, men dette er fortsatt litt usikkert. Det hadde jo ikke gjort noe om de fikk litt snø rundt piggene før SS1 på Gol, men får de ikke til dette, så kommer de til å gjøre en kjempeinnsats uansett.

Vi andre får bare ønske guttene lykke til i årets sesong, og håper det er mange som vil heie de frem på skogen.
– For grommere bil finnes ikke i norsk skog, ler Even.

 

Share