Nærmer seg Numedalsrally nå

Nærmer seg Numedalsrally nå

Nå nærmer det seg et nytt rally med store skritt for Even og Anders, og da snakkes det om Numedalsrally. Det har vært veldig dødt med informasjon her på siden i det siste, men at det er noen som har jobbet, det er sikkert. Mange timer både på verkstedet, bak kameraet og bak datamaskinene.

Det stoppet litt opp etter Mountain Rally, da alt ble en gedigen nedtur.

– Alt fungerte bra hele dagen, og Anders leste som en gud, sier Even. Men på SS8 ble nedturen stor. Turboen ville ikke mer, og vi mistet alt vi hadde jobbet for der oppe, og det er lite moro, legger han til.

At turboen skulle gi seg da, var ikke etter beregningene, da den ikke hadde gått så mange mil som leverandøren påsto den skulle holde.
– Men slik er det bare, og da måtte vi bare ta fatt på oppgaven med vedlikehold av motoren, sier Even.

Planen var å få bilen og alt klart til å kjøre Rally Hadeland, men tiden var litt knapp dessverre, og derfor ble ikke det noe av. Men Anders booket seg inn i bilen til Trond Lyseng, og fikk på den måten kjørt uansett. Anders fikk også plass i bilen til Magne Svardal i Sigdalrally, og var meget fornøyd med det, da bilen ville ikke bli klar til dette heller.
Men bestilling og levering av deler etc. tok ennå lenger tid en planlagt (og hva Even trodde og håpet), så når det nærmet seg Rally Elverum, ble det klart at ting ikke heller her falt på plass. Anders fikk derimot kjørt likevel, da han fikk en plass hos Vegard Gjellum (19) fra Sigdal i en Nissan Sunny i klasse N4.

At bilen ikke er klar ennå, er heller ikke bra, da mye dyrebar tid går til testing, etc. Håpet er å få ferdig alt i løpet av denne helgen, og at bilen er startklar søndag kveld.
– Det har vært litt vanskelig med både tid og deler som har bremset litt på hastigheten av reparasjonene, men nå er vi ved godt mot. Kjøring i Numedal skal det bli, gliser Even stort. Jeg har aldri vært SÅ klar for å kjøre noen gang, som nå, ler han.

Uansett så har jo de andre i teamet vært mye opptatt i det siste, da Anders har lest for andre både i løp og test, og Christin og Glenn har tatt bilder samt hatt mye med Rally Norway å gjøre. At det har gått mye tid til rally i det siste, det er i alle fall helt sikkert.
Nå er det bare to løp igjen i vinter, så da blir det rom for en bitte liten pause frem til Rally Stavanger i april. Da er nok hele teamet i gang igjen, for da er det sesongåpning for Glenn også. Han håper å få seg en kartleser til å lose seg gjennom løpene i sommer. Den store begivenheten for Glenn i år, blir som vanlig Rally Bohemia.

– Vel, nå får vi samle oss i verkstedet, slik at vi kan få bilene klare. Aller først er det Celican til Even vi må få klar, avslutter Glenn.

 

Share