Flott resultat i Tsjekkia

Flott resultat i Tsjekkia

Vi må si oss storfornøyd med resultatene etter total bremsesvikt på SS2. Alt fungerte greit mellom fører og kartleser, og det var moro å fullføre etter at det ble brutt løp der nede i fjor.

Rally Bohemia ble også denne gang kjørt noen kilometer utenfor Praha, og basen lå i Mlada Boleslav (Skodas hjemby). Det skulle til sammen kjøres 248 kilometer fartsetapper og 433 kilometer transport mellom fartsetappene, til sammen 681 kilometer. Det var kun få etapper som var like de vi fikk prøver oss på i fjor, og derfor var det egentlig ingen som hadde noe fordel av å kjenne prøvene i år.

Som vanlig var det var utrolige fine veier, og vi fikk med oss mye fine omgivelser på dagene med gjennomkjøring.
Gjennomkjøringen fungerte fint, og notene vil vi påstå ble så nærme perfekte som vi kunne komme.

På fredagen startet løpet med en publikumsetappe på en rallycross-bane i Cesca Lipa, noen mil nord for basen. Her bestemte vi oss for å ta det pent, for vi hadde ikke noe å vinne på en slik liten etappe, men derimot alt og tape. Det fungerte bra, og vi kjørte inn med en tid vi var delvis fornøyd med.

Lørdagen startet med et etappe på rundet 8 km, og der skulle vi nesten ende med brutt løp. Det ble stor dramatik da en bremseslange inne i bilen sprakk for oss i andre svingen på denne etappen, og resten av etappen bare gikk nedover i brå svinger. Vi hadde overhode IKKE bremser, og tapte i overkant av 3,5 minutter på denne etappen (også med tillegg for å komme forsent til neste etappe).
Vi kom oss i mål, og fikk heldigvis fikset feilen med bremsene på vei til SS3. Hadde vært utrolig kjedelig med brutt løp igjen der nede, også så tidlig.

Resten av dagen fungerte utrolig bra, kjøringen gikk bare bedre og bedre. Men noe uheldig var vi igjen utover dagen, da vi fikk problemer med oljelekkasje i girkassen. Dette var noe vi ikke klarte å få orden på, men det skape ikke store problemer for oss. Vi fylte på litt olje på hver service, og dette holdt.

Søndagen gikk det (etter vår mening) veldig fort, og vi krabbet oppover på listene for hver etappe vi kjørte, og dette var utrolig moro. Vi avsluttet Rally Bohemia med en 39. plass totalt, og som 4. bil i klassen.

Dette er vi som nevnt storfornøyd med, og selv om vi ikke hadde tapt så mye tid på SS2, hadde vi bare steget en plassering på totalliste, og ikke noen endringer i klassen.

Vi må også få takke mekanikkerene for en utrolig flott helg, og den utrolige fine jobben de sto for.

Share