Sliter fortsatt med bilen

Vi sliter fortsatt med Skodaen, for den vil ikke gå ordentlig. Dette er et problem vi har hatt lenge, men som vi ikke har funnet helt ut av. Det er skrudd en del i det siste, og testet litt ved siden av. Problemet er fortsatt tilstede nå, men nå tror vi løsningen er nær.

 

Bilen har ikke villet gå ordentlig siden Bjerke i høst, der problemet begynte. Den vil ikke opp i turtall mye av perioden den kjøres, og vi håpet at problemet var fikset til Hadeland. Det var dessverre noe annet, eller mer, enn det vi trodde. Derfor slet vi også på Hadeland.
I tillegg til at bilen ikke ville gå ordentlig der oppe, ble bakdiffen ødelagt. Selve huset sprakk, så dette måtte også fikses.

Nå er bilen snart startklar til igjen, håper vi. Diffen er lappet, asfaltunderstellet er nå byttet til snøunderstell og nå har vi mest sansynelig svaret på at bilen ikke vil gå ordentlig. Dette får vi svar på i morgen kveld, og skulle ikke bilen bli friskmeldt da, så får vi se om det er noen grunn til å reise til Numedal og kjøre NM.

Vi håper alt skal gå som ønsket nå, slik at vi til helgen kan stille til start i årets tredje NM-runde, det siste på snø. Vi startet ikke i den første runden i år, men vurderer nå å kjøre resten av NM, men det må noen sponsorer på plass før dette kan spikres.

Vel, vel, nå er det bare å håpe vi får bilen klar til helgen. For kjøresyke er vi begge…

Share