Delvis suksess i Larvik

Delvis suksess i Larvik

Årets siste NM-runde gikk i Larvik forrige helg og til tross for en utkjøring, kjørte Glenn og Tom Andrè inn til klasseseier. Even og Anders var ikke fullt så heldige, og valgte å bryte løpet.

De kjørte jevnt hele dagen, med ved målpassering på fjerde fartsetappen var det dratt ut mye grus på asfalten. Selv om de også kuttet svingen maksimalt, fikk de sleng på bilen, og skled ned i grøften og ut på jordet. Det var bare flaks at de ikke rullet, men kunne kjøre videre. Heldigvis var det service etter denne etappen.

Viften ble reparert og vannlekkasjen i radiatoren tettet, samt at hjullagrene ble strammet. Stabstaget rakk de ikke gjøre noe med, så dette gjorde vel at de tapte litt på de siste fire etappene.

– Jeg er storfornøyd med løpet, sier Glenn med et smil. Litt trist at vi fikk skader på bilen og at dette var siste løpet Tom Andrè leste for meg.

Glenns eneste konkurrent, Thomas Kvam i lånt Peugeot 306 Maxi Kitcar, måtte bryte løpet så Glenn og Tom Andrè endte likevel på første i klassen.

Med Even og Anders gikk det ikke bra. Det startet allerede på gjennomkjøringen, da Anders ikke var helt i form. De kom seg i gjennom fredagen, og Anders fikk slappet litt av på kvelden. Men formen var ikke bedre lørdag morgen. Men de stilte likevel til start.

Også Fiestaen fikk seg en luftetur på jordet ved målgang på fjerde etappen. De kom seg også videre og til service. Men på sjette etappen klarte ikke Anders mer, og i og med at de ikke hadde noen gode tider å vise til, valgte de å bryte løpet. De dro heller til mål på siste etappen og var tilskuere.

Men grunnen til at de ikke satte de helt store tidene, har Even nå funnet ut av. Han har hatt bilen hos bildoktoren Per Gulbrandsen, som kunne fortelle at bilen ikke var frisk. Blant annet manglet det ca 60 hestekrefter, noe som er av stor betydning. Litt andre ting må repareres også, så Even får ikke fritidsproblemer med det første.

Planen er nå at både Even og Glenn tar pause til sommersesongen starter neste år.
Men man skal ikke se bort fra at kløen etter kjøring blir for stor, og de finner et løp i utlandet…

 

{youtube}aNcssuztFiU{/youtube}

 

Share