Vellykket løp i Trøndelag

Vellykket løp i Trøndelag

Glenn Larsen hadde i helgens Rally Trøndelag med seg sin kone, Christin, som kartleser. Hun hadde ikke tidligere lest noter, så spenningen var stor før start. Utover dagen gikk det bedre og bedre, og ekteparet kjørte inn til en grei plassering totalt sett. Og siden de var alene i klassen, ble det også premie å ta med hjem.

Notene stemte ikke helt til å begynne med, timingen var til tider ikke helt tilstede, men det kom seg utover dagen.

– På de siste etappene, forbedret vi tidene betraktlig, og jeg kunne stole mer på notene enn tidligere på dagen, forteller Glenn. Og vi hadde også byttet til bedre dekk foran.

Etter diverse piller mot bilsyke både på gjennomkjøring og løp, ble den ferske kartleseren hvertfall ikke bilsyk. Men hun er fornøyd med at det hele er over.
– Det er gøy å ha sett rallykjøringen fra innsiden av bilen for en gangs skyld, sier Christin, men jeg tror jeg holder meg til fotografering i steden. Men moro har det vært.

– Jeg fant fort ut at det ikke lønner seg å titte opp på veien. Da ble jeg satt ut av at det gikk så fort, så da var det bare å fortsette å se på notene og stole på at Glenn viste hva han gjorde, fortsetter hun.

Og for ordens skyld, hun brukte ikke Tena Lady, som en viss speaker fra Hadeland poengterte over høytaleranlegget på publikumsetappen på Klett…

Share