Suksess i Flesberg

Suksess i Flesberg

Helgens sprintrally i Flesberg var på alle måter vellykket for teamets medlemmer og gjester. I sin Ford Fiesta Super 1600 kjørte Even Moan og Anders Larsen inn til en andreplass. Glenn Larsen og gjestekartleser Marie Hatjoullis beviste at også en Peugeot 306 kan gå fort, de endte nemlig opp på førsteplass i sin klasse.

I strålende høstsol var det en meget spent gjestekartleser som møtte opp før start. Marie Hatjoullis er daglig leder for Dolly Dimple’s i Hønefoss, og er en av teamets sponsorer. Etter en kort innføring i noter, tall og tegn fredag kveld, var Hatjoullis bestemt på at dette skulle hun klare.

– Det var litt av en opplevelse, stråler hun etter målgang. Jeg hadde nok ganske mange sommerfugler i magen før starten, men det roet seg da vi kom i gang med kjøringen.

Hatjoullis fikk lest noter på de tre første etappene, men på den fjerde måtte hun følge med på veien.
– Jeg skulle nok tatt en bilsyketablett før start, avslutter hun smilende.

Glenn Larsen er veldig fornøyd med dagen. Ikke bare ble det klasseseier, han er nesten mer fornøyd med å ha hamlet opp med konkurrentens Peugeot 306 Maxi Kit Car. Den har nemlig ca. 60 Hk mer enn hans egen Peugeot 306, og i tillegg har den også sekvensiell girkasse og enorme bremser.
– Riktignok fikk Danneborg problemer på siste etappen, forteller Larsen, men vi var sekunder foran ham på de to første etappene og på den tredje var vi like raske.

Even Moan fikk derimot en litt trøbelte start, da bilen kvalte seg på starten til første fartsetappen. De tapte nok noen sekunder på dette, men kjørte likevel inn til bestetid. Men på andre etappen mistet bilen effekten og de tapte mer tid.
– Jeg nullstilte hjernen på bilen før de to siste etappene og bilen gikk dermed noe bedre, forteller Moan, men helt bra ble det ikke.

Etter at løpet var ferdig fikk Moan hjelp av engelske Ramsport, som var tilstede på løpet. De koblet seg til bilens hjerne og kunne konstantere at det er feil på bilen. Moan venter nå på svar fra England om hvordan han kan løse problemet.
– Vi kan vel si oss fornøyd med løpet, tross alt, sier Moan. Det har vært verdifull asfalttrening. Nå håper vi bare at vi får orden på bilen før NM-avslutningen i Larvik om 14 dager.

Og går alt etter planen, stiller både Moan og Larsen til start i Rally Larvik. Da med sine faste kartlesere.

Share