Straks klart for sesongstart

Straks klart for sesongstart

Nå jobbes det på nytt med bilene for å få dem klare til sesongstart, som for oss starter allerede den 29. desember på Romjulsrally i Elverum. Dette er det første løpet på snø, for ikke å nevne første løpet for Even i ny bil.

Even skal kjøre Romjulsrally med den nyinnkjøpte Toyota Celica GT-4, og dette blir det første løpet med denne bilen. Bilen står nå hos lakkereren for å skifte farge, slik at den blir slik de andre bilene i teamet. Bilen skal også få en generell gjennomgang før løpet. Profilering, etc., kommer også på plass før start, og det er også håp om noe testing. Anders skal sitte på med Even i dette løpet, og får for første gang føle farten på kroppen. Det går jo en del fortere med denne bilen og med Even enn det har gått med Almeraen sammen med faren.

Glenn derimot skal ikke kjøre Romjulsrally, men skal heller passe på at Even gir full gass, og få bilder av dette. Om det blir noen løp på ham i vinter, gjenstår å se. Anders maser litt om at de skal lufte Almeraen litt på egenhånd, og ikke bare leie den ut. Skulle det bli at de kjører noe i vinter, må det i så fall bli Numedalsrally.

Vi i teamet vil benytte denne anledningen til å ønske alle dere lesere en riktig GOD JUL, og vi håper dere kommer på Romjulsrally den 29. desember i Elverum.

Share