Spenning i Flesberg

Spenning i Flesberg

Team ITweb leiet ut Almeraen, til bruk i Flesberg. Leietageren var Nils Wærstad, som trengte en gjennomkjøring for å få lisens, og han hadde med seg Anders Granheim i kartleserstolen.

Alt skjedde fort, og bilen ble bestemt utleid torsdag, bare to dager før løpet. Ingen ting var klart fordi bilen sto hos Haugland Motorsport for å få buret forsterket. Bilen kom ned til oss torsdag kveld, og da begynte jobben med klargjøring. Fredag formiddag ble det satt inn sete til Nils, da førersetet var et par nummer for lite slik det var. Og bilen ble klar i løpet av kvelden…

Lørdag var spenningen stor, og spesielt når det gjaldt spørsmålet om bilen faktisk kom til å være kjørbar etter denne dagen. Vi hadde plassert oss godt på SS3 som tilskuere, og ventet spent på om bilen kom forbi. Jo da, det gjorde den, og det var i et godt sig. Smilet kom lett på leppene, og spenningen ble da forflyttet til siste SS. Vi fikk igjen se bilen på SS5, og da så den fortsatt hel ut. Med god smak i munnen, reiste vi ned til mål.

Da vi fant gutta i mål, fikk vi en flott, en god, og en mindre god beskjed. Den flotte beskjeden var at de hadde vunnet klasse 19, og fikk da selvfølgelig en premie. Den gode beskjeden var at bilen fortsatt var kjørbar, og den mindre gode var at det faktisk var noe som var ødelagt.
De hadde kjørt inn i en halmball på SS4, og ødelagt venster forskjerm, dør og speil. Skadene var relativt små, så bilen blir klar til neste løp.

Nils Wærstad fikk den lisensen han så sårt måtte ha, og er nå klar for rally i Irland litt senere i år. Følg med på NRK, så blir det nok mer rally med Nils Wærstad bak rattet.
Vi ønsker han lykke til…

Neste løp for teamet blir Rally Trøgstad neste helg, der både Even og Glenn stiller til start. Tone tar her en liten pause, og stiller opp som servicemannskap sammen med Anders.

Share