Skuffende på Rudskogen

Skuffende på Rudskogen

Lørdag gikk årets Rudskogsprint av stabelen på Rudskogen Motorbane. Dette er et rent asfaltløp som kjøres på både motorbanen og gokartbanen. Even Moan stilte til start med sin Toyota Celica GT4 og med i kartleserstolen var Stian Wisløff fra Stians bilglass.

Planen til Moan var å starte med fullt attakk, men en skikkelig regnbyge rett før de skulle starte gjorde banen utrolig glatt. Da hadde allerede over halvparten av deltakerne allerede kjørt ferdig, men det var like glatt for alle i Moans klasse.

– Av en eller annen grunn streiket vindusviskerne og sikten ble heller dårlig og vi tapte masse tid på dette, forteller Moan. Og dermed ble det publikumsvennlig kjøring både på og utenfor banen.
Før neste etappe fikk guttene fikset vindusviskerne med det verktøyet de hadde i rallybilen, og de var igjen klare til start.

På neste etappe stemte ting litt bedre, og Moan satte tredje beste tid på etappen, 2 sekunder etter etappevinner. Her kunne det blitt bestetid, men han ble hindret av en bil han måtte passere underveis.
Tredje og siste etappe startet bra, men etter halvkjørt etappe kom regnet igjen. Moan hadde for sen innbremsing et par steder, og måtte virkelig jobbe for å få bilen på rett vei igjen.

Til mål kom de på en tredjeplass i klassen og 8. plass totalt. Og nå er det bare å gjøre bilen klar til neste og siste løp denne sesongen. Det er Bjerkesprinten som går på Bjerke travbane førstkommende lørdag. Dette er et grusløp og bilen må derfor klargjøres for dette.

– Så da får vi bare håpe at vi har flaksen på vår side igjen, og tar hjem seieren i siste løp for sesongen, avslutter Even Moan.

Share