Sesongstart i ny bil

Sesongstart i ny bil

Til helgen stiller Even til start i Rally Stavanger i ny bil. Og det har vært en formidabel jobb å få bilen ferdig til årets første runde i Kollevold Sprintrallycup. Hele bilen er gått over, og er ikledd de nye team fargene.

Det største problemet har vært å få tak i deler, og her har ikke logistikken vært like bra som fra Wevers (Toyota) i Nederland, eller Ramsport (Ford) i England som alltid leverte og har en super service.

Men med hjelp fra Team Østberg har noen av problemene latt seg løse. Noe deler er fremdeles ikke på plass, men kommer vel de nærmeste dagene.
Etter den lille testen som ble kjørt forrige uke, ble bilen gått over en gang til før Rally Stavanger.

Her stiller Even og Anders til start bare for å få litt kjøretrening, og få testet ut litt mer med bilen, da tiden til testing har vært litt knapp.

– Det er også lenge siden det har blitt noe løpskjøring, så det skal bli godt å komme i gang igjen, smiler Even. Vi er vel realistiske og håper vi klarer en topp 5 i Stavanger. Er jo selvsagt fornøyde hvis det blir et bedre resultat, men med så lite testing er vel det lite sannsynlig. 

Share