Sesongen er over, og hva skjer nå?

Sesongen er over, og hva skjer nå?

Vi vil takke alle våre samarbeidspartnere, og ikke minst alle andre som har vært til stor hjelp denne sesongen som nå er over. Dette året har vært veldig spennende, med flere forskjellige biler i teamet, samt løp i det store utland.

Even byttet bil nesten midt i denne sesongen, og har fått med seg litt kjøretrening i den nye bilen. Dette er nok en bil som fortsatt vil kunne henge med i toppen av N4 klassen også i 2006, selv om det kommer mange nye biler i denne klassen. Det er rapportert flere -06 modeller til året, men vi får nå se. Uansett vil nok ikke forskjellen være så veldig stor.

Even har solgt den gamle Subaruen, og denne har gått til Sverige. Bilen vil først og fremt bli brukt til arrangementer, så det er ikke sikkert denne vil dukke opp i noen løp i tiden fremover.
Men hva kommer Even til å kjøre i 2006 sesongen? Blir det -03 Subaru’n?

Glenn kjøpte inn en Peugeot 306 til Rally Bohemia i år, og denne bilen fikk også med seg VM-runden i Tyskland. Dette er jo en renspikket asfaltbil i utgangspunktet, men det eksisterer en del utstyr for grus også. Almeraen ble brukt hele sesongen i Norge, foruten i Rally Grimstad. Dette for å ha denne bilen med i Almeracupen. Hva Glenn velger å gjøre til neste år er fortsatt litt usikkert. Om han kommer til å kjøre noe i vinter, er uklart, men noe grus- og asfaltløp blir det nok. Om han vil bruke Peugeot eller Almeraen i de løpene som ikke går på asfalt her hjemme, er også uklart pr. i dag. Planen er uansett at det skal kjøres et par asfaltløp i utlandet i 2006, og det blir med Peugeoten.

Vel, nå får vi jobbe med planer frem til første rally i 2006 sesongen, så får vi se da hva som vil skje i Team ITweb Online i fremtiden.

 

Share