Rally Trøgstad 2004

Rally Trøgstad 2004

Lørdag bar det av gårde til Trøgstad med to biler fra teamet, for å kjøre Rally. Even og Stig i sin Subaru, og Glenn og Torjus i Almeraen.

Alt var klart, og starten sto for tur da vi fikk beskjed om at det var en ulykke på SS1. Det var en gutt som dessverre var blitt påkjørt, og hadde brukket begge lårbena. Dermed ble denne etappen stengt, og ingen flere biler fikk starte her.

Turen måtte da gå rett til SS2 etter start i Trøgstadhallen, og hele denne etappen var på asfalt. SS3 og 4 var på grus, og de to siste prøvene var blandet med grus og asfalt.

Even fikk ikke alt til og fungere på asfalt, og det gjorde ikke Glenn heller. Derfor gledet begge seg til grusetappene på SS3 og 4, som startet rett etter første service.

Dessverre endte løpet på start på SS3 for Even og Stig, da girkassen røk. De kom seg ca. 50 meter ut fra start før de måtte stoppe, og faktumet var brutt løp.

Glenn og Torjus hadde noe uflaks på SS3, da Torgeir Bjørnland dessverre endte i et tre og sperret veien for dem når de kom. Men slik er det i rally, og det var bare å gasse på videre. På SS4 falt Torjus ut av notene ganske tidlig, og nesten hele etappen ble kjørt uten noter. Dette svekket etappetiden, men moro var det nok uansett.
På SS5 og 6, som gikk på vekselsvis asfalt og grus, fikk ikke Glenn og Torjus bilen til å fungere og var vel ganske sikkert bare ikke gode nok.

Neste løp er Rally Hedemarken i Hamar den 25. september, og der starter alle 3 bilene i teamet.

Share