Pallplass på Rudskogen

Pallplass på Rudskogen

Even stilte til start med en overrasket gutt i kartleserstolen, da Anders ikke viste noe om at han skulle sitte på før løpsdagen.

Anders ble litt lang i ansiktet, da han måtte signere som 2. fører like før starten skulle gå. Det var litt kald trekk denne dagen, men når solen kom og bilene startet, ble det fort glemt.

Even satset på en god plassering fra første meter, og fikk det også til å gå bra på første runde. Inn til første pausen, rant det bensin fra bilen, og det viste seg at det var slått et hull i bensintanken. Da var alle sikre på at dagen var over, da det ikke er lov med service på et sprintrally. Man har kun lov og fikse bilen med det man har liggende i bilen ved start. Flaks som ikke er helt normalt kanskje, reddet situasjonen. Det ble funnet en skrue på bakken ved siden av bilen, samt at de fant en liten rest etter noe gummi inne i bilen, sammen med en skrutrekker. Med dette fikk de skrudd skruen med ?gummipakningen? inn i hullet, og det ble tett. Med fortsatt nok bensin på tanken, var det bare å kjøre til star på den andre av tre runder.

Runde to og tre gikk uten problemer, og Even følte at de hadde noen flotte tider på banen. Dette ble bekreftet når resultatene kom opp, da de hadde en 11. plass totalt, og en 2. plass i klassen. Dermed var det bare å vente på premieutdelingen, og opp på pallen for første gang i år. Dette var jo også veldig spennende og morsomt for Anders, som da kom på pallen før sin far.

Det er et nytt løp førstkommende helg (sprintrally), og dette skal gå Bjerke travbane i Oslo. Det er ikke avgjort om noen av bilene i teamet skal starte, men regner med det. Så for de som har tid og lyst, må de bare reise til Bjerke og se dette løpet må nært hold. Spennende og artig blir nok denne dagen uansett. Første bil starter klokken 16:00 lørdag den 16.10.04.

Share