Moro i Trøndelag

Moro i Trøndelag

Lørdag startet med kjempefint rallyvær, og mange var på plass på torget i Trondheim. Det lå an til å bli en kjempedag for både deltagere og publikum.

Alt på starten på torget, var det livlig og mye mennesker, og vi gledet oss stort til å komme oss ut i løypene. Det startet med en transportetappe på litt over en time, så veien var lang innen vi fikk gi full gass på skogen.

Stig satt på med Glenn denne helgen, da bilen til Even dessverre ikke ble klar til start. Litt uvant for Stig kanskje, da det går en del fortere med en Subaru Impreza. Men alt fungerte bra for begge, og det ble mye artig kjøring innover i skogen. Vi holdt oss på veien gjennom hele løpet, bortsett fra en rask snurring på SS2 hvor vi tapte noen få sekunder.
Det var også en trekning av et verktøysett fra United Tools, og startnummer 35 ble trukket ut. Hvem hadde startnummeret? Jo, Glenn og Stig selvfølgelig… Vi må bare takke United Tools for denne gaven.
Glenn og Stig kjørte inn til en 7. plass i klassen og en 36. plass totalt.

Tone Hagenborg med sin søster Nina Hagenborg i kartleserstolen stilte også til start i teamets gamle bil, Toyota Corolla. Nina Hagenborg debuterte i Rally Trøndelag, og hadde aldri sittet i en rallybil tidligere. Duoen kjørte godt sammen, og med litt mer tid til hjelp, vil nok resultatene komme. De kom på sisteplass totalt, men på første plass i klassen. De var også eneste bilen i klasse A6 denne helgen. De fikk sin første pokal denne helgen, samt at de fikk noen flotte håndlagde krystallvaser av det tjekkiske teamet.

Nå er det bare å ta sommerferie, da neste løp ikke er før i slutten av august.

Vi vil uansett takke Rally Trøndelag for en kjempehelg, og gleder oss til neste år.

Share