Moan rullet i Østfold

Moan rullet i Østfold

Det som så ut til å bli et meget bra løp for Moan i ny Subaru, endte i skuffelse etter en rulling på siste fartsetappen på Momarken. Bilen fikk store plateskader, så Moan har ikke fritidsproblemer de kommende 14 dagene.

Dagen startet bra, været var flott og det var masse publikum ute langs fartsetappene.

Moan hadde denne helgen med seg Tore Hellerud i kartleserstolen for første gang. Han var vikar for Stig Larsen. Samarbeidet mellom disse to fungerte meget bra, allerede fra start.
De holdt et godt tempo hele dagen, og det lå an til en god plassering totalt, og i tillegg en meget god plassering i årets Subarucup.
På SS10 skjedde dessverre det som ikke skulle skje. I nest siste sving hadde Moan et godt driv da han kom ut på «curbsen», og bilen vippet rundt. De landet heldigvis på hjulene igjen og fikk fullført løpet. Alle plater, foruten baklokket, ble ødelagt og de tapte så mye på dette at de tapte fine plasseringer både i NM og Subarucup.
– Dette var utrolig synd med rullingen, dette skulle ikke skjedd. Så nå får vi stå på og få bilen klar til neste løp, sier en skuffet Moan.

Med Glenn Larsen og Anders Larsen gikk det noe bedre, de kunne i alle fall reise hjem med hel bil.
Det startet litt trått allerede på gjennomkjøring fredag, da kartleseren ble syk. De fikk derfor ikke kjørt gjennom alle etapper to ganger, og måtte dessuten variere litt på notene.
På SS1 lørdag fikk teamet ikke noe til å fungere ordentlig. Etter all asfaltkjøring de siste løpene ble det utrolig dårlig flyt både på første og andre etappe. Utover dagen gikk det bedre, farten økte noe og alt begynte å fungere bedre.
– Litt kjedelig at vi ikke hadde fått testet notene litt mer, men vi skal ikke klage, sier Larsen. Vi er godt fornøyd med plasseringen totalt sett, og gleder oss nå til neste runde, avslutter han.

Så nå er det full fart på verkstedet, for å få bilen til Moan klart til Rally Hedemarken den 24. september. Der er det NM finale på gromme veier, noe alle gleder seg til.

 

Share