Lite som skjer hos oss

Lite som skjer hos oss

Det er normalt ikke mye aktivitet mellom sommer- og vinterløpene hos oss, og derfor ganske stille også på disse sidene i den perioden. Nå Romjulsrally har jo vært, og der leverte vi som vanlig resutatservicen.

Det er jo lenge siden vi har kjørt om vinteren, men i år skal vi nok lufte oss litt i alle fall.

– Jeg skal kjøre litt Skoda Octavia WRC i vinter, og siden Anders er lånt ut til Trond Lyseng og Glenn ikke vil kjøre snø med Peugeoten, hva er da mer naturlig en at han da leser for meg, ler Even godt. Men vil han det da tro?

Glenn tok utfordringen han, og svarte ja. Glenn har aldri lest noter før, selv om han debuterte som kartleser i 1986.
– Den gangen var det ikke noter å lese, kun kjørebok. Derfor blir dette noe helt annet en da, for ikke å snakke om at det er en mannsalder siden, kan Glenn fortelle. Men det er klart jeg tar utfordringen, så får vi bare se om vi kan kjøre fort, eller om vi bare er på søndagstur på en lørdag, legger han til.

Uansett, gutta ser frem til en artig opplevelse sammen, og ikke sitte i hver sin bil.
– Vi skal kose oss og ha det gøy vi, og plasseringen får bli som den blir, forteller gutta.

Vi hadde store planer om å kjøre i Sigdal til helgen, men må dessverre kaste inn håndkle for det løpet. Manko på deler gjør det dessverre vanskelig å få ting klart. Så vi får heller satse på løp litt senere i vinter. Det var litt synd, for gutta var klare, de.

 

Share