Endelig er bilen klar

Endelig er bilen klar

Etter mye jobbing, og ikke minst litt usikkerhet rundt planlagt terminliste for teamet, er de nå så godt som klare med bilen. Mange har sikkert fått det med seg allerede, men bilen de skal kjøre i år er en 2007 Mitsubishi EVO IX.

Subaru’en de brukte i fjor ble solgt til Romania tidligere i år, der den allerede har deltatt i noen løp. Mitsubishi’en ble kjøpt i Sverige, men er opprinnelig bygget i Finland.

Etter at Moan og Bjørnrud fastsatte terminlisten for i år, ble det en del forsinkelser, da bilbyttet skulle ødelegge en del likevel. Grunnen er at ADAC Rally Deutschland gikk ut med informasjon om at de ikke ville tillate utenlandske biler i den nasjonale delen av løpet. Det ble sendt epost til arrangøren, og svaret var i henhold til informasjonen de hadde lagt ut. Det vil si at guttene ikke fikk lov å starte med EVO’en i Tyskland. De ønsket da å se på muligheter for å kjøpe en Subaru, da denne fortsatt kunne starte den internasjonale delen.

Etter noen telefonrunder og ikke minst titting på noen biler, ble det bestemt at VM-runden i Tyskland skulle utgå fra planene. Nye løp ble overveiet og sjekket, men dette var en prosess som var vrien, da målet var et stort asfaltløp i utlandet.
Mens de jobbet med dette, kom det plutselig en epost fra ADAC Rally Deutschland, der det sto at etter overveielser, vil de likevel tillate at utenlandske biler får starte i nasjonal klasse i løpet.

Endelig var alt på rett spor igjen, og jobbingen med samarbeidspartnere og bilen var i full gang. Bilen er nå helt klar, foruten sjekk av motorstyring, hjulvinkelkontroll og noen små detaljer. Hadde det vært billøp i morgen, hadde bilen vært klar, for å si det slik.

Alle samarbeidspartnere er representert på bilen, men det er alltids plass til flere, om noen skulle ønske å være med og støtte oss på denne opplevelsesturen til Tyskland!

Teamet vil i tiden fremover presentere alle sine samarbeidspartnere på teamets Facebook-side, og håper virkelig dere vil bruke tjenestene samarbeidspartnerne tilbyr, om behovet melder seg.

I skrivende stund er Larvikssprinten det første løpet som skal kjøres. Pr. d.d. er det veldig få påmeldte der, og faren er at løpet blir avlyst. Forhåpentligvis får arrangøren mange nok påmeldinger, slik at guttene kan få testet bilen på de utrolige flotte asfaltveiene som er i Larvik.

Share