Det nærmer seg siste NM-runde

Det nærmer seg siste NM-runde

Da nærmer det seg siste NM-runde, Rally Hedemarken, og bilen har nå fått litt kjærlighet. Problemene gutta har hatt med en kamsensor de to siste løpene, skal nå være løst, men siden de ikke finner noen testvei på tampen, så vil ikke svaret egentlig gi seg før de er i gang på Hedemarken. Hele teamet krysser fingrene for at det blir et problemfritt rally på Hedemarken den 16. og 17. september, og er ved godt mot.

Før siste NM-runde, ligger gutta på en delt sølvplass i NM. Gullplassen er det ikke noe å gjøre med, da Nygård allerede har tatt denne, og har kjørt fantastisk denne sesongen. For guttas del gjelder det å kunne slå Waskaas på Hedemarken, men det er egentlig ikke realistisk. Han kjører utrolig fort når ting stemmer, så for gutta er det egentlig å komme seg til mål og sikre bronsjen. Det er en teoretisk sjans for at også denne kan gå tapt, så gutta må til mål med noen poeng i lomma.

Rally Hedemarken er et løp som kjøres både fredag og lørdag, hvor av 3 prøver fredag i mørket og 7 prøver på lørdag. Totalt skal det kjøres 82,9 km full fart, på krevende veier rundt Stange og Hamar.

Share