Deltagelse i OMW ADAC Rally Tyskland

Deltagelse i OMW ADAC Rally Tyskland

Den offisielle deltagerlisten for ADAC Rally Tyskland er nå endelig offentliggjort. På denne listen er Glenn Larsen oppført med Tore Hellerud som kartleser.

Så nå ser det ut til å være klart til at en av bilene fra Team ITweb Online skal kjøre VM-løpet i Rally Tyskland om en snau måned. Det gjelder bare å få bilen klar etter helgens lille uhell i Grimstad.

– Vi ser ikke noe problem i det, sier Glenn. Vi har tross alt hele 18 dager på oss!

Selve løpet begynner fredag 26. august, og avsluttes med de siste 6 fartsetappene søndag 28. august. Det skal tilsammen kjøres 19 fartsetapper, og alt foregår nær Trier, i Syd-Tyskland. Løpets lengde er på hele 1299 kilometer, hvorav 356 kilometer er fartsetapper. Hele løpet kjøres på asfalt.

Etter å ha vært utrolig uheldig både i Rally Bohemia og Rally Grimstad, håper Glenn og Tore at de kommer til mål i Tyskland uten altfor store hindringer.
– Det hadde vært utrolig moro å komme til mål etter to brutte løp med bilen så langt, sier Glenn. Alle gode ting er tre sies det, og vi håper nå at dette stemmer, legger han til. I tillegg til det å faktisk komme til mål, er det å kjøre et så stort løp, stort både for fører og kartleser. Vi gleder oss noe enormt til dette.

Rally Tyskland blir det tredje løpet for Glenn i sin forholdsvis nyinnkjøpte Peugeot 306 GTI, og Tore med sin erfaring skal hjelpe Glenn og bilen i mål denne gangen.

OMW ADAC Rally Tyskland har pr. i dag 61 biler på deltagerlisten, og dette er en del mindre en de tidlligere år. Petter Solberg er også en av deltagerene.

 

Share