Ble ikke klart til Hokksund

Ble ikke klart til Hokksund

Etter mye jobbing med bilen, klarte vi dessverre ikke å få den klar til Rally Hokksund. Gutta hadde gledet seg stort til dette, og skuffelsen er jo et faktum.

På Hadeland ble bilen kjørt med komplett asfaltoppsett, og de aller fleste forstår nok at dette ikke var det rette oppsettet på alle den snøen som var der. Men det er nå byttet fjærer på bilen, samt at vi har gått over en del annet. Problemet var bare at diffhuset på bakdiffen hadde sprukket, og dette måtte Even få sveiset før Hokksund.

Det så lyst ut en stund, men i og med at dette huset er laget av magnesium, var det ikke alle som kunne bistå med sveisingen. Diffhuset er klart til sveising, men det var ingen som hadde mulighet til å gjøre jobben før neste uke, og derfor måtte vi kaste inn hånkle for Rally Hokksund i år.

Men vi gir oss ikke, forsamtidig som vi måtte kaste inn hånkle for helgen, meldte vi oss på til Numedalsrally. Even hadde ikke planer, og heller mulighet, til å starte der i år, grunnet en «ferie», men dette er nå endret.

Gutta ser frem til flere tester, og ikke minst selve løpet i Numedal den 7. mars.

Share